Caretaker Mobile

Caretaker portalen er en ny og enkel tilgang til Caretaker desktop via internettet, så du kan bruge Caretaker Mobile til arbejdet ude i marken til bygningssyn og oprettelse af vedligeholdsaktiviteter. Samt efterfølgende arbejde videre med samme data på Caretaker desktop hjemme ved skrivebordet.

2.1.1 Skift personligt kodeord på Caretaker Mobileweb apps 1.6.14
2.1.2 Oprette genvej på startskærm (iPhone, iPad)

2.2.1 Drift og vedligeholdsaktiviteter på Caretaker Mobile vers. 2
2.2.2 Intro til Caretaker Mobile – Bygningssyn