Hjælp til Sybase

Installer demo database:

Det nemmeste for at installere en demo database, er at starte CaretakerDBConfig.exe som du finder i Caretaker kataloget (typisk c:program files(x64)CaretakerCaretakerDBConfig.exe

ss_start_108

Klik på + Opret ny forbindelse til en database

ss_addconnection_108

Sørg for der er flueben i Installer en demo-database som jeg kan bruge til inspiration

Tryk på + tegnet.

Kører du vista, win7 eller win8 eller lignende bliver du informeret om at du skal køre i forhøjet sikkerhedsniveau. Trykker du ok til dette, skal du lige vælge + igen.

Config sørger for at hente drivere og database, og opretter en entry i databasen med teksten Demo.

CaretakerDemoLogin