Caretaker konfiguration

  • Lokal installation
    Benyt Caretaker4.4.xx.msi pakke og sqlncli.msi
  • Lokal installation, med automatisk opdatering
    Benyt Caretaker4.4.xx.msi pakke og sqlncli.msi
    Caretaker.ini rettes så der automatisk hentes den nyeste version af 4.4
    [Updates] Branch=4.4
    PatchDb=Never
    UpdateInterval=Always
  • CITRIX, velkendt og koordineres mellem Caretaker-support og den ansvarlige IT organisation.
  • Afvikling fra netværksdrev
    Ny genvej på skrivebord eller ret eksisterende..
    På Caretaker serveren,opsættes katalog struktur og rettigheder tildeles.
    Og der laves en genvej fra hver enkel bruges PC, vist herunder:
    Target:     \\[CARETAKERSERVER]\Produktion\caretaker.exe /start
    Start in:    \\[CARETAKERSERVER]\Produktion\

desktop genvej

 

 

Benytter man ikke CaretakerLauncher.exe skal man skrive “Caretaker.exe /start”

Indstillinger i Caretaker.ini fil sektion [Updates]  CaretakerLauncher.exe

PatchDb[never, always] Automatisk database patch.

UpdateInterval[never, always] Automatisk program opdateringer

Branch[betatest,4.3, 4.4, 4.5] Angivelse af hvilken branch der skal hentes fra

[Updates] Branch=Betatest
PatchDb=Never
UpdateInterval=Never

 

Styring af mail afsendelse
SendMail[outlook.microsoft|caretaker.office365]

//
[Progconfig] SendMail=outlook.microsoft