Generelt i Caretaker desktop

Caretaker er et system bestående af flere moduler, som alle tager udgangspunkt i Stamdata-modulet, hvor enhederne registreres.
I Caretaker desktop er skærmbilledet er inddelt i afsnit, som svarer til de enkelte moduler. Der findes kvikvejledninger til de vigtigste funktioner i de enkelte moduler. Disse vejledninger findes under de enkelte modulers menupunkt.
Der er også funktioner, som går på tværs af modulerne, og kan bruges generelt på hele Caretaker desktop. Vejledningerne til disse funktioner findes herunder:

0.1.1 Personlige standardværdier i Caretaker Desktop
0.1.2 Brugerfladen i Caretaker inkl. Navigator
0.1.3 Systembjælken i Caretaker desktop
0.1.4 Ctrl Q – Fremsøg en enhed
0.1.5 Flytte kolonner og splitte skærm

Brugervejledning til Generelt i Caretaker vers. 4