Installation og konfiguration

Opgradering til Caretaker 4.0.x

Caretaker 3.0.19

Først skal i sikre jer at jeres Caretaker er på minimum version 3.0.19 (3.0.20 er også ok)
Caretaker 3.0.20 kan hentes fra vores hjemmeside under Support -> Download. Kræver i oprettes som brugere på hjemmesiden.

Når i henter opdateringen skal i køre database opdateringerne som normalt.

Det ER muligt at køre 4.0.x med en ældre database version, men det kan give problemer!

Installation af Caretaker 4.0.x

I kan hente den nyeste Caretaker 4.0.x fra hjemmesiden under Support -> Download. Den opdateres næsten dagligt fordi vi har gang i de sidste hjørner af faceliften. Hent Caretaker-Installation programmet!

4.0.x udgaven installeres som et helt separat program, så i kan stadig køre ”den gamle” Caretaker.
VIGTIGT – i må IKKE installere den nye Caretaker 4.0.x i samme katalog som den gamle Caretaker fordi der er navnesammenfald i nogle filer!

I starter den nye Caretaker 4.0.x med dette ikon Logo32x32Trans

Første gang i starter Caretaker 4.0.x undersøger den om Caretaker 3.0.x er installeret, og vil kopiere Caretaker.ini indstillingerne fra ”den gamle” Caretaker så database forbindelse osv. bliver genskabt.
Hvis der opstår problemer med kopiering af indstillingerne, så har vi lagt et hjælpeprogram med ud som er installeret i samme katalog som Caretaker 4.0.0 (Typisk c:program files(x86)Caretaker) og programmet hedder CaretakerDBConfig.

I kan kontakte hjælp på *protected email* eller ring direkte til supporten på 4117 9901