Vejledninger

Her på siderne findes vores kvikvejledninger til programmet Caretaker. Vejledningerne ligger i pdf-format, så de er lige til at skrive ud eller gemme på egen computer efter behov. Vejledningerne opdateres og udbygges løbende.
Det er også muligt at bestille en samlet brugervejledning med alle kvikvejledningerne. Brugervejledningen er bygget op med udgangspunkt i vores kunders egne behov og indeholder en faglig gennemgang af de fleste hovedpunkter, som man kommer omkring i løbet af året.
Materialet er opbygget, så det er let at slå op i – uanset hvilket Caretaker-modul man arbejder med.
Materialet koster kr. 595,- ekskl. moms og kan bestilles på kd.re1566693171kater1566693171ac@md1566693171a1566693171

I øjeblikket findes der kvikvejledninger til følgende moduler:

Vi indrømmer gerne, at vi stadig oplever – at I kære brugere – kender til fif og detaljer i programmet, som vi ikke selv har tænkt på. Så sidder du med en rigtigt god fidus eller en funktion, som man kan med Caretaker, og som du tænker, at vi mangler at lave en vejledning til, så er du altid velkommen til at sende os en mail på kd.re1566693171kater1566693171ac@tk1566693171atnok1566693171.