LUK

IMPORT

Funktionalitet:

På import fejl er det muligt at:
Ret litra nummer
Ret cvr
Opret regkontoplan.
Forhindre at der importeres tidligere Ekspeditions nummer, disse er default fravalgt i første kolonne.

Ikke angivet litra nummer, mulighed for valg af enhed- direkte postering

Kolonner i importfilen

Bilag EFAK-00342687 eller 0031-000537
Kom tildligere ned i Fakturanummer
Rettelse skal ned i Bilagsnummer og auto# skal slås fra.

Betalingsdato Dato dd-mm-yyyy
i alle 4 dato felter

Maskinnr    EFAK eller numerisk

Ekspeditionsnummer

Reg.kontonr
Registreringskonto

Bærer
C-AC eller C-Fær
Aconto Færdig

Formål    C-VVS, C-OMK ”C-” + kategorikode
Kategori, overskriver disponeringens og/eller rekvisitionens.

CPR/CVR-nummer    ########
Udbetales til, overskriver ligeledes rekvisitionens modtager:

Navn        Firma navn klar tekst
Benyttes ikke, kun for at gøre importen mere læsbar.

Posteringstekst

Fortolking af Posteringstekst: LITRA-##### Posteringstekst    Litra og nummer fjernes på den endelige posterings tekst.

ltra-nummer-angivelse af posteringstekst. Resten er ikke relevant, hvis punktum udeladt, læses hele linien.

litra-nummer tekst, ingen posteringstekst angivet, benyt tekst fra rekv.

Eksempel:

Tekst fra PRISME Posteringstekst i Caretaker
2-4545 bakkeskolen bakkeskolen
C-32 rep af gelænder. sdr bjert skole rep af gelænder.
C-32 rep af gelænder sdr bjert skole rep af gelænder sdr bjert skole

Undtagelse, EV Bilag fortolkes anderledes, eks. [LITRA][NUMMER] Posteringstekst..

Beløb valuta Uden moms

Bruttobeløb med moms

Fakturanummer

Fast format, med hed header linie og ; som adskiller