Opus menu

OPUS_menu Indbakke tallet i () viser alle bilag
Kodeliste til PSP
Kodeliste til Forbrugsart
Kodeliste til Opus-agenter
Log, her kan alle hændelser ses, kronologisk
Hjælpeværktøj til at finde et bilag, vha. BELNR, YOURREF, XBLnr, Litra, nummer
Udbakken, bilag vi afventer kvittering på. (KMD)

Indbakke

Vælg et bilag med CTRL-O eller dobbelt klik på bilaget og det åbner, til behandling.

Klik på kolonne overskrifterne for sortering

Bemærk , kolonnen yderst til højre “Info” viser evt. fejlmeddelser fra tidligere OPUS behandling.
Tooltip fremkommer, når musen føres over kolonnen. Sikre en bedre visning af fejltekster med linjeskift.

Konsolidering

konsolidering_x0_x1

Log

Tilstand Kode Tekst Forklaring
Start 00 Læst Bilaget er modtaget
01 Vent Bilaget har været åbnet fra indbakken
Bruger aktion 05 Godkendt Bruger har godkendt, og bilag er ikke længere i indbakken.
06 Videresendt Bruger har videresendt og bilag er ikke længere i indbakken.
07 Afvist Bruger har afvist og bilag er ikke længere i indbakken.
Server aktion 15 Godkendt sendt Serveren sender bilag med status 05,06
16 Afvis sendt Serveren sender bilag med status 07
Slut 09 Erstattet Bilag er modtaget igen, oprindelig bilag får denne status.
25 Postering OK! Kvittering  modtaget og alt er gennemført korrekt
36 AfvisSendt OK! Kvittering  modtaget og alt er gennemført korrekt
37 VidereSendt OK! Kvittering  modtaget og alt er gennemført korrekt
Fejl tilstand 26 POST_FAILED Intern fejl
27 POST_FAILED _1 Intern fejl
28 POST_FAILED _2 Intern fejl
29 POST_FAILED _3 Intern fejl
30 POST_FAILED _4 Intern fejl
31 POST_FAILED _5 Intern fejl
32 POST_FAILED _6 Intern fejl

Indstillinger

OPUS_indstillinger

PSP

Forbrugsart

Opus-Agent

Find Bilag